Kriolipoliza

UKLANJANJE MASNIH NASLAGA KRIOLIPOLIZOM

Terapija dubokim oscilacijama

Neinvazivna procedura uklanjanja masnih naslaga

S obzirom da su masne ćelije osetljivije na nisku temperaturu od ostalih ćelija kože, to je dovoljno da se izazove destrukcija masnih ćelija uz poštedu okolnih tkiva. Površine se tretiraju u trajanju od 3-30 minuta uz praćenje izgleda i boje kože. Tamo gde je količina masnih naslaga manja i vreme hlađenja kože je kraće, tj. brže se postigne željena temperatura. Ovom metodom se vrši uklanjanje masnih naslaga na struku iznad bokova, na stomaku, leđima i ostalim delovima tela. Prilikom udara vazduha u kožu dolazi do vibromasaže koja je vrlo poželjna kako bi se ispraznila kapilarna mreža i mehanički pokrenuo limfotok.

Efekat kriolipolize je progresivni gubitak do 3cm masnih naslaga nakon prvog tretmana. Izlaganjem hladnoći započinje proces u kojem se samo adipociti ili masne ćelije prirodno resorbuju laganim klizajućim pokretima sa opsegom temperature hladnog vazduha izmedju -5 do 5 stepeni C.

Nakon tretmana obično je primetno blago crvenilo koje traje oko pola sata a koje nema štetnih posledica. Poboljšanja su vidljiva već nakon 15 dana a do konačnih rezultata potrebno je da prođe 2 meseca.

Između 2 tretmana treba da prođe 4 nedelje a sesija se ponavlja 1-3 puta.

Terapija dubokim oscilacijama