O nama

Novim metodama do uspeha. napretka. inovacije.

POLIKLINIKA NADA DIVA je jedna od vodećih institucija u zemlji i inostranstvu, koja konstantnim inovacijama i ulaganjem u najsavremeniju lasersku opremu i tehnike lečenja, već 25 godina diktira trendove u oblastima kao što su: Anti-Aging, dermatologija, estetska, plastična i rekonstruktivna hirurgija, fizikalna medicina i rehabilitacija.


Ko Smo Mi

POLIKLINIKA NADA DIVA postoji već 25 godina, prvobitno kao specijalistička ordinacija, zatim, od 2006. godine prerasta u polikliniku sa proširenjem delatnosti u oblasti dermatologije, plastične hirurgije, fizikalne medicine i rehabilitacije. Od osnivanja, sedište ordinacije je u Ulici Vase Stajića br. 25 u centru Novog Sada.

Osnivač dr Nada Radulaški, specijalista fizikalne medicine, ima u vidu da pored očuvanja zdravlja i uredan i lep izgled doprinosi osećaju zadovoljstva svakog pojedinca i ima ulogu u postizanju psihofizičke ravnoteže koja nam je neophodna za realizaciju svih naših životnih ciljeva.

Naša interesovanja i koncepcija rada su usmerene ka najmodernijim tehnologijama u oblasti medicine – laserima. Od samog početka rada pratimo svetske tokove uvođenjem najpre GaAs lasera za terapiju, kako koštano-zglobnog, tako i mišićno-ligamentnog sistema kao i HeNe lasera u dermatologiji čije se korišćenje održalo i do danas, uz brojne lasere nove generacije koje smo u toku 21 godine rada uvrstili u terapije raznih kožnih bolesti.

Prateći svetske standarde, u Poliklinici Nada Diva postoje trenutno najmoderniji i najefikasniji laseri u domenu estetske medicine. Pored lasera, za podmlađivanje u našoj poliklinici se koriste i hijaluron fileri, najnovije COG 3D mezoniti, PRP.

Pomenućemo neke lasere koje mi primenjujemo, a koji predstavljaju najveća dostignuća u laserskoj tehnologiji danas: - Diodni laser sa novom vakuum laserskom tehnologijom; trenutni svetski hit 4D laserski lifting za blistav ten, zategnutu kožu i intezivno podmlađivanje kao i FRAXEL laser za rešavanje problema ožiljaka, strija i laserskog liftinga kože lica, vrata, dekoltea i stomaka. Sa našim dugogodišnjim iskustvom, posebno preporučujemo kao veoma efikasnu u odstranjivanju različitih kožnih izraštaja radiotalasnu hirurgiju. Primenjuje se u našoj Poliklinici od samog početka za uklanjanje promena na koži kao što su: mladeži, bradavice, fibromi, keratoze.